AIPP
iberian

Makelaars in Ciudad Quesada Rojales


sombra
intasunhomes

Makelaars in Ciudad Quesada Rojales


Onze makelaars in Ciudad Quesada Rojales helpen je graag en helpen je eventuele twijfels weg te nemen als je erover nadenkt een huis in Spanje te kopen.

Ciudad Quesada is een fantastische plek om het hele jaar door te wonen. Daarom zijn de meeste inwoners Brits of uit andere Europese landen.

Als u lange vakantieperiodes wilt doorbrengen of wilt leven na uw pensionering op een plaats waar de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt, is Ciudad Quesada de ideale plaats.

Deze prachtige urbanisatie van de stad Rojales is gecreëerd als een plaats van rust en ontspanning.

Het heeft alle noodzakelijke diensten om comfortabel te leven. Het heeft supermarkten, diverse winkels, apotheken, uitgaansgelegenheden, internationale restaurants en lokale gerechten, en zelfs een winkelcentrum.

Via de snelweg AP-7 en de nationale snelweg N-332 communiceert het snel en veilig met de luchthaven van Alicante en met de belangrijkste omliggende steden.

In Ciudad Quesada heb je de "La Marquesa" Golf Club, een golfbaan met 18 holes die niet al te moeilijk is, waardoor deze toegankelijk is voor spelers van alle niveaus.


Vraag de makelaars in Ciudad Quesada Rojales voor onze eigenschappen

Als u onze panden wilt bezoeken, vraag dan de makelaars in Ciudad Quesada Rojales om die huizen die u het meest interesseren.

We bieden een elegante woonstijl vlakbij de golfbaan, zodat u aangename dagen kunt delen met uw vrienden.

Onze panden zijn nieuwbouw of wederverkoop. Als u een soort van hervorming in uw nieuwe huis wilt aanbrengen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We kunnen u zonder compromis een portefeuille van vertrouwde professionals aanbieden die hun werk perfect zullen uitvoeren.

We hebben ook prachtige villa's van waaruit je de Middellandse Zee aan de horizon kunt zien.

Slechts zes kilometer van Ciudad Quesada ligt de zee. U zult genieten van de ongeëvenaarde stranden van goud en zacht zand, of de stranden van wilde palmbomen.

Wonen in Ciudad Quesada kunt u ontspannen op de golfbaan terwijl u geniet van de prachtige mediterrane natuur of een wandeling maken door de charmante stranden van La Mata, Torrevieja of Guardamar del Segura.

Het is ook de ideale plek voor prachtige wandelpaden. Deze wegen zijn goed bewegwijzerd en hebben informatieve panelen van de flora en fauna van de omgeving, evenals historische feiten van relevantie.


Onze makelaars in Ciudad Quesada Rojales zullen het hele proces van aankoop van uw woning in Spanje begeleiden

Vertrouw op de professionaliteit en ervaring van onze makelaars in Ciudad Quesada Rojales. Zij zullen toezicht houden op het hele proces van het kopen van uw huis in Spanje.

Zij zullen u informeren over alle procedures die u persoonlijk moet uitvoeren en zij zullen u gemakkelijk adviseren over alle vragen die u oproept.

Volg ons op sociale netwerken en u zult meer over ons en onze brede activiteit weten.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat wordt weergegeven op internet of stuurt u ons een e-mail naar info@intasunhomes.com.

We zullen u graag ontvangen op ons kantoor op:

OFFICE ROJALES:

Avda. Justo Quesada, 33 - 03170 Rojales (Alicante) Spanje.

Telefoon: +34 966 290 781

SAN PEDRO DEL PINATAR OFFICE:

Avda. Dr. Artero Guirao, 164 - 30740 San Pedro del Pinatar (Murcia) Spanje

Telefoon: +34 968 921 854Laatste Nieuws

Ontdek onze prachtige huizen te koop Mar Menor Golf Resort

Wilt u golfen in een zonnige omgeving? Intasun Homes biedt huizen te koop Mar Menor Golf Resort op een steenworp afstand van de golfbanen van Murcia. Het uitstekende klimaat genoten door de Costa Cálida maakt het beoefenen van buitensportactiviteiten mogelijk met...

Verras uw familie of partner met een onroerend goed te koop in Mar Menor Golf

Een onroerend goed te koop in Mar Menor Golf is niet alleen voor golfliefhebbers, maar ook voor iedereen die van het uitstekende mediterrane klimaat geniet. De huizen van Intasun Homes zijn perfect ontworpen voor de bewoner om zich te verdiepen in de meest...


Lancaster Legal Services

Lancaster Legal Services Read About Lancaster Legal Services

Lancaster Legal Services Get a call back from Lancaster Legal Services

Our preferred legal partner.

Lancaster Legal Services

AIPP member

horario
Maandag tot Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Buiten Kantooruren
op afspraak
location
Rojales Office:
Tel: +34 966 290 781
Avenida Justo Quesada, 33
03170 Rojales
Alicante
Spain
location
San Pedro del Pinatar Office:
Tel: +34 968 921 854
Avda Dr Artero Guirao, 164,
30740 San Pedro Del Pinatar
Murcia
Spain
phone
english UK local rate:
+44 121 368 0194
+34 966 290 781
+34 610 226 444
Nederlands NL local rate:
+31 852 086 097
info@intasunhomes.com
© 2020 intasunhomes ● Ontwerp: MediaelxLegale notaPrivacyWeb Map TOP

Abonneer op onze nieuwsbrief

Bel me terug!