WhatsApp
AIPP
iberian

Makelaars in Ciudad Quesada Rojales


sombra
intasunhomes

Makelaars in Ciudad Quesada Rojales


Onze makelaars in Ciudad Quesada Rojales helpen je graag en helpen je eventuele twijfels weg te nemen als je erover nadenkt een huis in Spanje te kopen.

Ciudad Quesada is een fantastische plek om het hele jaar door te wonen. Daarom zijn de meeste inwoners Brits of uit andere Europese landen.

Als u lange vakantieperiodes wilt doorbrengen of wilt leven na uw pensionering op een plaats waar de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt, is Ciudad Quesada de ideale plaats.

Deze prachtige urbanisatie van de stad Rojales is gecreëerd als een plaats van rust en ontspanning.

Het heeft alle noodzakelijke diensten om comfortabel te leven. Het heeft supermarkten, diverse winkels, apotheken, uitgaansgelegenheden, internationale restaurants en lokale gerechten, en zelfs een winkelcentrum.

Via de snelweg AP-7 en de nationale snelweg N-332 communiceert het snel en veilig met de luchthaven van Alicante en met de belangrijkste omliggende steden.

In Ciudad Quesada heb je de "La Marquesa" Golf Club, een golfbaan met 18 holes die niet al te moeilijk is, waardoor deze toegankelijk is voor spelers van alle niveaus.


Vraag de makelaars in Ciudad Quesada Rojales voor onze eigenschappen

Als u onze panden wilt bezoeken, vraag dan de makelaars in Ciudad Quesada Rojales om die huizen die u het meest interesseren.

We bieden een elegante woonstijl vlakbij de golfbaan, zodat u aangename dagen kunt delen met uw vrienden.

Onze panden zijn nieuwbouw of wederverkoop. Als u een soort van hervorming in uw nieuwe huis wilt aanbrengen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We kunnen u zonder compromis een portefeuille van vertrouwde professionals aanbieden die hun werk perfect zullen uitvoeren.

We hebben ook prachtige villa's van waaruit je de Middellandse Zee aan de horizon kunt zien.

Slechts zes kilometer van Ciudad Quesada ligt de zee. U zult genieten van de ongeëvenaarde stranden van goud en zacht zand, of de stranden van wilde palmbomen.

Wonen in Ciudad Quesada kunt u ontspannen op de golfbaan terwijl u geniet van de prachtige mediterrane natuur of een wandeling maken door de charmante stranden van La Mata, Torrevieja of Guardamar del Segura.

Het is ook de ideale plek voor prachtige wandelpaden. Deze wegen zijn goed bewegwijzerd en hebben informatieve panelen van de flora en fauna van de omgeving, evenals historische feiten van relevantie.


Onze makelaars in Ciudad Quesada Rojales zullen het hele proces van aankoop van uw woning in Spanje begeleiden

Vertrouw op de professionaliteit en ervaring van onze makelaars in Ciudad Quesada Rojales. Zij zullen toezicht houden op het hele proces van het kopen van uw huis in Spanje.

Zij zullen u informeren over alle procedures die u persoonlijk moet uitvoeren en zij zullen u gemakkelijk adviseren over alle vragen die u oproept.

Volg ons op sociale netwerken en u zult meer over ons en onze brede activiteit weten.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat wordt weergegeven op internet of stuurt u ons een e-mail naar info@intasunhomes.com.

We zullen u graag ontvangen op ons kantoor op:

OFFICE ROJALES:

Avda. Justo Quesada, 33 - 03170 Rojales (Alicante) Spanje.

Telefoon: +34 966 290 781

SAN PEDRO DEL PINATAR OFFICE:

Avda. Dr. Artero Guirao, 164 - 30740 San Pedro del Pinatar (Murcia) Spanje

Telefoon: +34 968 921 854Laatste Nieuws

Rojales Culturele Evenementen - 30 April

Zaterdag 30 april 2022 11:00 - Afrikaanse dansles met muzikanten Vanessa en percussionisten, Plaza del teatro 12:00 - Zanger Héctor López treedt op bij de Cuevas del Rodeo 18:00 - Recyclage workshop aan de picknicktafels, Cuevas del Rodeo 19:30 - Joan Vidal...

New Build Tours vanuit het comfort van uw eigen huis!

Bijna al onze samenwerkende bouwers gaan door met de bouw van hun projecten en het merendeel van de nieuwbouwwoningen op onze website is nog steeds te zien. Hoe zou u dat kunnen vragen? Via een videogesprek. Deze videogesprekken kunnen eenvoudig worden geregeld...


Lancaster Tax and Legal Advisors

Lancaster Tax and Legal Advisors Read About Lancaster Tax and Legal Advisors

Lancaster Tax and Legal Advisors Get a call back from Lancaster Tax and Legal Advisors

Our preferred legal partner.

Lancaster Tax and Legal Advisors

AIPP member

Op zoek naar Costa del Sol?


Trotse partners van LCPSpain

horario
Maandag tot Vrijdag
09:00 - 17:00
Buiten Kantooruren
op afspraak
location
Rojales Office:
Tel: +34 966 290 781
Avenida Justo Quesada, 33
03170 Rojales
Alicante
Spain
location
Kantoor Algeciras:
For COSTA DEL SOL information and queries:
LCPSpain
Tel: +34 648 088 100
Tel: +34 637 634 737
Calle Hnos. Edf Almirante
Portilla, nº4, Oficina 8
Algeciras
Spain
© 2022 intasunhomes ● Ontwerp: MediaelxLegale notaPrivacyWeb Map TOP

Abonneer op onze nieuwsbrief

Bel me terug!