AIPP
iberian

Makelaars in San Pedro del Pinatar Murcia


sombra
intasunhomes

Makelaars in San Pedro del Pinatar Murcia


Als u onze makelaars in San Pedro del Pinatar Murcia vraagt naar het huis waar u altijd van hebt gedroomd, zult u aangenaam verrast zijn wanneer zij het u aanbieden.

Wonen in San Pedro del Pinatar is de grote illusie van alle zee-enthousiastelingen.

Gebaad door de Mar Menor, deze aangename stad heeft een heerlijk klimaat waar de zonnige en milde winters ideaal zijn voor het beoefenen van uw favoriete sporten.

De Mar Menor wordt gekenmerkt door zijn warme, ondiepe en kalme wateren, waardoor het ideaal is om het hele gezin te baden.

Het is ook de ideale plek om verschillende aquatische disciplines te oefenen. Daarom is het gebruikelijk om scholen te vinden voor duiken, zeilen, windsurfen, jetskiën, enz. Waar, ongeacht je leeftijd of je niveau, gekwalificeerde leraren je de sporten leren die je kiest.

Kun je je voorstellen dat je op een jetski de vreedzame wateren van de Mar Menor bevaart?

Deze lente kan perfect zijn om te beginnen met plezier op het strand terwijl u geniet van de prachtige zonneschijn van de Costa Cálida.

Sinds de Romeinse tijd wordt de Mar Menor bezocht als een plaats van rust en ontspanning vanwege de therapeutische kwaliteiten van zijn wateren rijk aan zouten en mineralen.


Onze makelaars in San Pedro del Pinatar Murcia hebben uw ideale huis

Onze makelaars in San Pedro del Pinatar Murcia hebben het huis dat u zoekt.

We zullen aandachtig luisteren terwijl je ons vertelt hoe het huis van je dromen is. Op deze manier kunnen we u een bestudeerde selectie van eigenschappen aanbieden die past bij uw profiel.

Wij bieden luxe villa's met een apart perceel waar u kunt genieten van een groot zwembad omgeven door een groot solarium.

Onze appartementen hebben een aantal indrukwekkende urbanisaties van de gemeenschap, waar u kunt genieten van de weelderige tuinen terwijl de jongste van het gezin speelt in de buurt van schommels voor kinderen.

We zijn op het ideale moment om heerlijke barbecues buitenshuis te organiseren en nieuwe buren te ontmoeten terwijl u geniet van de felle zon van de Costa Cálida.

Deze prachtige weersomstandigheden samen met het grote aantal diensten dat San Pedro del Pinatar aanbiedt zijn enkele van de redenen waarom een groot aantal inwoners van andere Europese landen ervoor heeft gekozen om zich in deze prachtige stad te vestigen.


Vraag onze makelaars in San Pedro del Pinatar Murcia voor de verschillende diensten die zij u bieden

Als u een huis in Spanje wilt kopen, aarzel dan niet om onze makelaars in San Pedro del Pinatar Murcia te vragen naar alle diensten die wij u bieden.

We hebben een lange professionele ervaring die we tot uw dienst stellen, zodat de aankoop van uw nieuwe huis aan de Costa Cálida comfortabel en snel is.

Wij houden toezicht op al die procedures die u persoonlijk moet uitvoeren en wij faciliteren alle procedures met betrekking tot uw nieuwe woning.

Wij adviseren u over uiteenlopende onderwerpen als de verwerking van de NIE, de verblijfsvergunning, het openen van een bankrekening, enz.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat wordt weergegeven op internet of stuurt u ons een e-mail naar info@intasunhomes.com

We wachten op u in onze kantoren in:

OFFICE ROJALES:

Avda. Justo Quesada, 33 - 03170 Rojales (Alicante) Spanje.

Telefoon: +34 966 290 781

SAN PEDRO DEL PINATAR OFFICE:

Avda. Dr. Artero Guirao, 164 - 30740 San Pedro del Pinatar (Murcia) Spanje.

Telefoon: +34 968 921 854Laatste Nieuws

New Build Tours vanuit het comfort van uw eigen huis!

Bijna al onze samenwerkende bouwers gaan door met de bouw van hun projecten en het merendeel van de nieuwbouwwoningen op onze website is nog steeds te zien. Hoe zou u dat kunnen vragen? Via een videogesprek. Deze videogesprekken kunnen eenvoudig worden geregeld...

Magra Con Tomate Recept uit Murcia

Magra con tomate is varkensvlees gekookt in een tomatensaus. Het is een van die levenslange gerechten die je in elke Spaanse bar kunt vinden en die de hongerigste meestal halverwege de ochtend consumeren met een paar sneetjes brood en een glas wijn of bier, om de...


Lancaster Legal Services

Lancaster Legal Services Read About Lancaster Legal Services

Lancaster Legal Services Get a call back from Lancaster Legal Services

Our preferred legal partner.

Lancaster Legal Services

AIPP member

Op zoek naar Costa del Sol?


Trotse partners van LCPSpain

horario
Maandag tot Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Buiten Kantooruren
op afspraak
location
Rojales Office:
Tel: +34 966 290 781
Avenida Justo Quesada, 33
03170 Rojales
Alicante
Spain
© 2021 intasunhomes ● Ontwerp: MediaelxLegale notaPrivacyWeb Map TOP

Abonneer op onze nieuwsbrief

Bel me terug!