AIPP
cerrar

Ciudad Quesada onroerend goed


sombra
intasunhomes

Ciudad Quesada onroerend goed


Als u onroerend goed in Ciudad Quesada nodig heeft, raden we u aan INTASUN HOMES te vertrouwen. We hebben een lange professionele ervaring die u zal helpen om het huis van uw dromen te vinden.

Ciudad Quesada is een grote urbanisatie die is opgezet als vakantiestad, zodat de inwoners op een ontspannen manier kunnen leven en kunnen genieten van ontspanning en plezier.

In Ciudad Quesada heb je een uitstekende 18-holes golfbaan, "La Marquesa", die niet van grote moeilijkheid is, ideaal voor het beoefenen van deze sport, ongeacht het niveau dat je hebt.

Zonnige en gematigde winters zijn ideaal voor buitenactiviteiten.

In Ciudad Quesada kunt u interessante wandelpaden maken in de omgeving en de mooie hoekjes ontdekken die de Costa Blanca biedt.

Langs deze paden, ideaal om te wandelen of te fietsen, vindt u informatieve panelen in verschillende talen, waar ze de belangrijkste kenmerken van de flora en fauna van de omgeving uitleggen, evenals de historische feiten van groter belang.

Slechts een paar kilometer verderop liggen de Salinas de Torrevieja en het natuurpark La Mata, ideaal om de watervogels van deze prachtige habitat te observeren.

Maak van de gelegenheid gebruik om je vrienden op Instagram de momentopnames van deze prachtige plekken te delen.


Als je comfortabel wilt golfen, kijk dan in het onroerend goed van Ciudad Quesada om je te adviseren over de aankoop van je huis

Als u op zoek bent naar een woning in Ciudad Quesada Real Estate om uw huis te kopen, garanderen wij de ervaring en professionaliteit die u nodig heeft om u goed te kunnen adviseren.

Ciudad Quesada heeft een prachtige 18-holes golfbaan, "La Marquesa", ideaal om te genieten van de zonnige en aangename lentedagen.

Golfliefhebbers kunnen een luxe huis hebben zonder lange afstanden af te leggen om hun favoriete sport te beoefenen.

Aan de andere kant is de nabijheid van Ciudad Quesada tot de Middellandse Zee zodanig dat u vanuit de huizen die in die richting zijn georiënteerd, aan de horizon het prachtige blauw van de zee kunt aanschouwen.

In Ciudad Quesada kun je je favoriete sport perfect combineren en golfen wanneer je maar wilt, met de onverslaanbare stranden van Torrevieja, La Mata of Guardamar del Segura.

Vergeet de kou van uw land en profiteer van de mediterrane zon om lange wandelingen langs de kust te maken.

De uitgestrekte stranden van Guardamar del Segura en Torrevieja bieden u alle nodige diensten om te genieten van een comfortabele en aangename dag aan het strand.

Ze hebben bewaking en badmeester, ligbedden en parasols, douches en voetwassers, houten loopbruggen om toegang te krijgen tot het strand, toegang voor gehandicapten, enz.


Zoek Ciudad Quesada onroerend goed INTASUN HOMES en garandeer het succes van de aankoop van uw huis

Zoek op internet in Ciudad Quesada onroerend goed INTASUN HOMES en het succes van de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje zal worden gegarandeerd.

We hebben een hooggekwalificeerd en voorbereid personeel om alle problemen op te lossen die u hebt met betrekking tot de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje.

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen dat op het web wordt weergegeven of door een e-mail te sturen naar info@intasunhomes.com

Als u ons persoonlijk wilt bezoeken, wachten we op u in onze kantoren op:

OFFICE ROJALES:

Avda. Justo Quesada, 33 - 03170 Rojales (Alicante) Spanje.

Telefoon: +34 966 290 781

SAN PEDRO DEL PINATAR OFFICE:

Avda. Dr. Artero Guirao, 164 - 30740 San Pedro del Pinatar (Murcia) Spanje.

Telefoon: +34 968 921 854Laatste Nieuws

Paella Valenciana

Nog een van onze wekelijkse weekendrecepten voor u om dit weekend uit te proberen. Hier gaan we terug naar de Spaanse wortels met een typische Valenciaanse paella. De nabijheid van de "albufera's" en moeraslanden in Valencia (zeer karakteristieke landschappen),...

Heek in sinaasappel en saffraansaus

Met temperaturen die dit weekend aan de Costa Blanca en Costa Calida net 30ºC verwachten, dachten we dat het de perfecte tijd zou zijn om u een licht, pikant gerecht te brengen dat perfect past bij een paar glazen wijn om van te genieten in uw tuin of zonneterras...


Lancaster Legal Services

Lancaster Legal Services Read About Lancaster Legal Services

Lancaster Legal Services Get a call back from Lancaster Legal Services

Our preferred legal partner.

Lancaster Legal Services

Find Out More About Moneycorp

Moneycorp Our preferred money transfer partner.

Moneycorp Bank beating rates

Moneycorp

open an account

AIPP member

horario
Maandag tot Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 14:00
Buiten Kantooruren
op afspraak
location
Rojales Office:
Tel: +34 966 290 781
Avenida Justo Quesada, 33
03170 Rojales
Alicante
Spain
location
San Pedro del Pinatar Office:
Tel: +34 968 921 854
Avda Dr Artero Guirao, 164,
30740 San Pedro Del Pinatar
Murcia
Spain
phone
english UK local rate:
+44 121 368 0194
+34 966 290 781
+34 610 226 444
Nederlands NL local rate:
+31 852 086 097
info@intasunhomes.com
© 2019 intasunhomes ● Ontwerp: MediaelxLegale notaPrivacyWeb Map TOP

Abonneer op onze nieuwsbrief

Bel me terug!