Ciudad Quesada onroerend goed


sombra
intasunhomes

Ciudad Quesada onroerend goed


Als u onroerend goed in Ciudad Quesada nodig heeft, raden we u aan INTASUN HOMES te vertrouwen. We hebben een lange professionele ervaring die u zal helpen om het huis van uw dromen te vinden.

Ciudad Quesada is een grote urbanisatie die is opgezet als vakantiestad, zodat de inwoners op een ontspannen manier kunnen leven en kunnen genieten van ontspanning en plezier.

In Ciudad Quesada heb je een uitstekende 18-holes golfbaan, "La Marquesa", die niet van grote moeilijkheid is, ideaal voor het beoefenen van deze sport, ongeacht het niveau dat je hebt.

Zonnige en gematigde winters zijn ideaal voor buitenactiviteiten.

In Ciudad Quesada kunt u interessante wandelpaden maken in de omgeving en de mooie hoekjes ontdekken die de Costa Blanca biedt.

Langs deze paden, ideaal om te wandelen of te fietsen, vindt u informatieve panelen in verschillende talen, waar ze de belangrijkste kenmerken van de flora en fauna van de omgeving uitleggen, evenals de historische feiten van groter belang.

Slechts een paar kilometer verderop liggen de Salinas de Torrevieja en het natuurpark La Mata, ideaal om de watervogels van deze prachtige habitat te observeren.

Maak van de gelegenheid gebruik om je vrienden op Instagram de momentopnames van deze prachtige plekken te delen.


Als je comfortabel wilt golfen, kijk dan in het onroerend goed van Ciudad Quesada om je te adviseren over de aankoop van je huis

Als u op zoek bent naar een woning in Ciudad Quesada Real Estate om uw huis te kopen, garanderen wij de ervaring en professionaliteit die u nodig heeft om u goed te kunnen adviseren.

Ciudad Quesada heeft een prachtige 18-holes golfbaan, "La Marquesa", ideaal om te genieten van de zonnige en aangename lentedagen.

Golfliefhebbers kunnen een luxe huis hebben zonder lange afstanden af te leggen om hun favoriete sport te beoefenen.

Aan de andere kant is de nabijheid van Ciudad Quesada tot de Middellandse Zee zodanig dat u vanuit de huizen die in die richting zijn georiënteerd, aan de horizon het prachtige blauw van de zee kunt aanschouwen.

In Ciudad Quesada kun je je favoriete sport perfect combineren en golfen wanneer je maar wilt, met de onverslaanbare stranden van Torrevieja, La Mata of Guardamar del Segura.

Vergeet de kou van uw land en profiteer van de mediterrane zon om lange wandelingen langs de kust te maken.

De uitgestrekte stranden van Guardamar del Segura en Torrevieja bieden u alle nodige diensten om te genieten van een comfortabele en aangename dag aan het strand.

Ze hebben bewaking en badmeester, ligbedden en parasols, douches en voetwassers, houten loopbruggen om toegang te krijgen tot het strand, toegang voor gehandicapten, enz.


Zoek Ciudad Quesada onroerend goed INTASUN HOMES en garandeer het succes van de aankoop van uw huis

Zoek op internet in Ciudad Quesada onroerend goed INTASUN HOMES en het succes van de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje zal worden gegarandeerd.

We hebben een hooggekwalificeerd en voorbereid personeel om alle problemen op te lossen die u hebt met betrekking tot de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje.

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen dat op het web wordt weergegeven of door een e-mail te sturen naar info@intasunhomes.com

Als u ons persoonlijk wilt bezoeken, wachten we op u in onze kantoren op:

OFFICE ROJALES:

Avda. Justo Quesada, 33 - 03170 Rojales (Alicante) Spanje.

Telefoon: +34 966 290 781
Laatste Nieuws

Rojales Culturele Evenementen - 30 April

Zaterdag 30 april 2022 11:00 - Afrikaanse dansles met muzikanten Vanessa en percussionisten, Plaza del teatro 12:00 - Zanger Héctor López treedt op bij de Cuevas del Rodeo 18:00 - Recyclage workshop aan de picknicktafels, Cuevas del Rodeo 19:30 - Joan Vidal...

New Build Tours vanuit het comfort van uw eigen huis!

Bijna al onze samenwerkende bouwers gaan door met de bouw van hun projecten en het merendeel van de nieuwbouwwoningen op onze website is nog steeds te zien. Hoe zou u dat kunnen vragen? Via een videogesprek. Deze videogesprekken kunnen eenvoudig worden geregeld...


Lancaster Tax and Legal Advisors

Lancaster Tax and Legal Advisors Read About Lancaster Tax and Legal Advisors

Our preferred legal partner.

Lancaster Tax and Legal Advisors

.

APIAL
RAICV

Op zoek naar Costa del Sol?


Trotse partners van LCPSpain


horario
Maandag tot vrijdag
09:00 - 17:00
Buiten kantooruren
op afspraak

location
Rojales Office:
Tel: +34 966 290 781
Avenida Justo Quesada, 33
03170 Rojales
Alicante
Spain

location
Kantoor Algeciras:
For COSTA DEL SOL information and queries:
LCPSpain
Tel: +34 648 088 100
Tel: +34 637 634 737
Calle Hnos. Edf Almirante
Portilla, nº4, Oficina 8
Algeciras
Spain

© 2024 intasunhomes ● Ontwerp: MediaelxLegale notaPrivacyWeb Map TOP
WhatsApp

Abonneer op onze nieuwsbrief

Bel me terug!