Onroerend goed in Orihuela Costa Spanje


sombra
intasunhomes

Onroerend goed in Orihuela Costa Spanje


De nabijheid van de internationale luchthaven van Alicante, evenals het grote netwerk van wegen en snelwegen dat het heeft, zijn andere belangrijke aspecten waarmee rekening moet worden gehouden bij het verwerven van een woning.

Orihuela Costa bestaat uit een uitgestrekte kustlijn van ongeveer zestien kilometer aan gevarieerde kustlijn, waar u prachtige kliffen vindt die uitkijken over de uitgestrekte zachte zandstranden die geschikt zijn voor het beoefenen van een breed scala aan watersporten.

Kun je je voorstellen dat je op een leuk vaartuig door het blauwe water van de Middellandse Zee fietst? Misschien ontdekt u liever de grotten en de zeebodems van de onvergelijkbare inhammen van transparante en kalme wateren?

Maar wat u echt wilt, is de kust bezoeken vanaf uw jacht, langs Orihuela Costa vindt u verschillende jachthavens waar u uw boot kunt aanmeren.


Wij zijn het makelaarskantoor in Orihuela Costa, Spanje dat wij de persoonlijke aandacht en professionaliteit bieden die u verdient

Neem contact met ons op en u zult aangenaam verrast zijn door onze professionaliteit op het werk en onze nabijheid tot klanten. Wij zijn de makelaar in Orihuela Costa die u nodig heeft.

Ons team van makelaars in onroerend goed is hoog gekwalificeerd om hun werk uit te voeren.

Het zal u gemakkelijk adviseren bij alle aspecten die verband houden met de aankoop van een huis in Spanje.

We zullen u adviseren en helpen bij het uitvoeren van de procedures met betrekking tot de NIE (Foreigners Identification Number), het openen van een bankrekening in Spanje, het domiciliëren van belastingen en benodigdheden voor het huis, het wisselen van valuta, het aanvragen van een banklening, het inhuren van een leven, gezondheid, huisvesting of autoverzekering, etc.

Daarnaast spreken we ook uw taal. U hoeft zich geen zorgen te maken over communicatie. We zullen ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt om op vloeiende wijze in je taal met je te praten.

Wij zullen u helpen de documenten te begrijpen die u niet begrijpt, zodat u voordat u de akte van eigendom van uw woning ondertekent, geen enkele twijfel zult hebben over de belastingen, belastingen, professionele kosten, enz.


We wachten op u in ons onroerend goed in Orihuela Costa, Spanje om u het huis van uw dromen te laten zien

Als u ervoor kiest om ons persoonlijk te bezoeken in ons onroerend goed in Orihuela Costa, zullen we u graag in onze moderne kantoren ontvangen.

We hebben een uitgebreid schema dat wordt voortgezet van maandag tot zaterdag. Maar we kunnen ons ook aanpassen aan uw behoeften en u ontvangen buiten onze klantenservice als we eerder een afspraak hebben gemaakt.

Als u wilt, kunnen we een eerste contact via internet hebben. Vul het contactformulier in en vertel ons hoe het huis is dat u wilt.

We sturen u een bestudeerde selectie van die eigenschappen die voor u van belang kunnen zijn.

Aarzel niet om ons te vragen naar de problemen met betrekking tot de huizen die je het leukst vindt.

Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@intasunhomes.com.

We wachten op u in onze kantoren in:

  • OFFICE ROJALES:
  • Avda. Justo Quesada, 33 - 03170 Rojales (Alicante) Spanje
  • Telefoon: +34 966 290 781


  • SAN PEDRO DEL PINATAR OFFICE:
  • Avda. Dr. Artero Guirao, 164 - 30740 San Pedro del Pinatar (Murcia) Spanje.


Laatste Nieuws

Rojales Culturele Evenementen - 30 April

Zaterdag 30 april 2022 11:00 - Afrikaanse dansles met muzikanten Vanessa en percussionisten, Plaza del teatro 12:00 - Zanger Héctor López treedt op bij de Cuevas del Rodeo 18:00 - Recyclage workshop aan de picknicktafels, Cuevas del Rodeo 19:30 - Joan Vidal...

New Build Tours vanuit het comfort van uw eigen huis!

Bijna al onze samenwerkende bouwers gaan door met de bouw van hun projecten en het merendeel van de nieuwbouwwoningen op onze website is nog steeds te zien. Hoe zou u dat kunnen vragen? Via een videogesprek. Deze videogesprekken kunnen eenvoudig worden geregeld...


Lancaster Tax and Legal Advisors

Lancaster Tax and Legal Advisors Read About Lancaster Tax and Legal Advisors

Our preferred legal partner.

Lancaster Tax and Legal Advisors

.

APIAL
RAICV

Op zoek naar Costa del Sol?


Trotse partners van LCPSpain


horario
Maandag tot vrijdag
09:00 - 17:00
Buiten kantooruren
op afspraak

location
Rojales Office:
Tel: +34 966 290 781
Avenida Justo Quesada, 33
03170 Rojales
Alicante
Spain

location
Kantoor Algeciras:
For COSTA DEL SOL information and queries:
LCPSpain
Tel: +34 648 088 100
Tel: +34 637 634 737
Calle Hnos. Edf Almirante
Portilla, nº4, Oficina 8
Algeciras
Spain

© 2024 intasunhomes ● Ontwerp: MediaelxLegale notaPrivacyWeb Map TOP
WhatsApp

Abonneer op onze nieuwsbrief

Bel me terug!