AIPP
iberian

Golfbungalows te koop La Manga Club

Gevonden 2 Woningen

Gereserveerd
Appartement - Nieuwbouw - La Manga del Mar Menor - La Manga Club

La Manga del Mar Menor · La Manga Club
Murcia (Coast)

Appartement · Nieuwbouw

Ref: 2101

Studio Appartementen vanaf €71.000 Tweeslaapkamerappartementen vanaf € 170.500 Drie slaapkamerappartementen vanaf € 263.000 De Las Lomas Village appartementen van La Manga Club is de plek om te kopen als u op zoek bent naar een mooie, probleemloze vastgoedbelegging om u te vermaken in uw vrije tijd. U kunt kiezen tussen een reeks studio's...

M2Bebouwd: 40m2 Slaapkamers Slaapkamers: 0 Badkamer Badkamer: 1 Zwembad
71,000€
Elite
Vrijstaande Woning - Nieuwbouw - La Manga del Mar Menor - La Manga Club

La Manga del Mar Menor · La Manga Club
Murcia (Coast)

Vrijstaande Woning · Nieuwbouw

Ref: 2104

Twee slaapkamers, twee badkamers villa model vanaf €565.000 Drie slaapkamers, drie badkamers villa model van €658.000 Vier Slaapkamer, Drie Badkamer Villa Model van €735.000 Negenentwintig luxe villa's gelegen naast de voetbalvelden, in het hart van het resort op loopafstand van alle faciliteiten. De percelen zijn geschikt voor villa's met...

M2Bebouwd: 105m2 M2 Land: 546m2 Slaapkamers Slaapkamers: 2 Badkamer Badkamer: 2 Zwembad
565,000€

Golfbungalows te koop La Manga Club

Speel je graag golf? Wij bieden u golfbungalows te koop La Manga Club, een ideale omgeving om te ontspannen genieten van de zon, de zee en golf. Aan de Costa Calida van Spanje vinden we een van de belangrijkste referenties: La Manga del Mar Menor. Deze orografische "caprice" heeft de vorm van een langwerpige landtong die de Mar Menor scheidt van de Middellandse Zee.

Momenteel is La Manga del Mar Menor volledig verstedelijkt. Het heeft een grote verscheidenheid aan prachtige eigenschappen van waaruit u de onmetelijkheid van de zee kunt zien. Bovendien heeft het alle nodige diensten om comfortabel te leven. In La Manga vinden we supermarkten, restaurants, straatmarkten, uitgaansgelegenheden, disco's op het strand, ...

Kun je je voorstellen dat je deze winter langs de kust loopt terwijl je zonnebaadt? Het uitstekende klimaat en de therapeutische eigenschappen van de wateren van de Mar Menor trekken een groot percentage toeristen uit alle landen van Europa. In deze prachtige hoek van de Middellandse Zee vinden ze de zon en de vreugde die ze het hele jaar door willen. De milde en zonnige winters nodigen uit tot buitenactiviteiten. Daarom vinden we aan de Costa Calida een interessant aanbod aan golfbanen.


We hebben voor de zee- en golfliefhebbers bungalows te koop La Manga Club

We hebben voor degenen die van watersport en golfbungalows houden La Manga Club te koop. De Costa Cálida is een hemelse plek om te wonen omdat het een ideaal klimaat geniet met een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 18 ° C en meer dan drieduizend uur zon per jaar. In deze prachtige mediterrane omgeving is het heerlijk golfen.

INTASUN biedt u nieuwe of wederverkoop bungalows op de plaatsen met de hoogste vraag naar onroerend goed aan de Costa Cálida : San Javier, Mar de Cristal, Los Urrutias, La Puebla, Torre Pacheco, Los Alcázares, ...

We hebben fantastische moderne bungalows met rechte en avant-gardistische lijnen. We bieden ook gezellige bungalows in mediterrane stijl , met hun okerkleurige daken, de roosters van hun ramen, de balustrades van hun terrassen en hun witte muren.

In onze grote verscheidenheid aan huizen vindt u een verschillend aantal slaapkamers en badkamers, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past. Maar als u het huis dat u zoekt niet op onze website vindt, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen om het huis van uw dromen te krijgen.


Wilt u onze golfbungalows te koop La Manga Club bezoeken?

Als u geïnteresseerd bent in een bezoek aan onze golfbungalows te koop La Manga Club, onze individuele villa's of onze appartementen, wacht dan niet langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Op deze manier kunt u genieten van een zonnige winter golfen aan de Costa Calida.

Als je ons beter wilt leren kennen, nodigen we je uit om ons te volgen op sociale netwerken en onze gevarieerde activiteit en het grote aantal volgers te bekijken.

U kunt zich ook abonneren op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze vastgoedontwikkelingen.

Om contact met ons op te nemen:

  • Vul het formulier in dat op het web verschijnt
  • Stuur ons een e-mail naar info@intasunhomes.com
  • Bezoek ons persoonlijk op onze kantoren

Wij zijn in:

ROJALES KANTOOR:

Avda. Justo Quesada, 33 - 03170 Rojales (Alicante) Spanje

Telefoon: +34 96 290 781

KANTOOR SAN PEDRO DEL PINATAR:

Kijk een naar ons portfolio, dat bestaat uit een varierend aanbod van nieuwbouw woningen in de Costa Blanca Zuid, in plaatsen zoals Rojales – Ciudad Quesada, Orihuela Costa, Urbanisatie La Marina , Guardamar del Segura en andere omliggende plaatsen.

We nodigen U uit om ons woning anbod te bekijken. Als U vragen heeft over een bepaalde woning of U wilt meer weten, neem dan contact op met ons. Wij staan U graag te woord.

Lancaster Legal Services

Lancaster Legal Services Read About Lancaster Legal Services

Lancaster Legal Services Get a call back from Lancaster Legal Services

Our preferred legal partner.

Lancaster Legal Services

AIPP member

Op zoek naar Costa del Sol?


Trotse partners van LCPSpain

horario
Maandag tot Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Buiten Kantooruren
op afspraak
location
Rojales Office:
Tel: +34 966 290 781
Avenida Justo Quesada, 33
03170 Rojales
Alicante
Spain
© 2021 intasunhomes ● Ontwerp: MediaelxLegale notaPrivacyWeb Map TOP

Abonneer op onze nieuwsbrief

Bel me terug!