AIPP
iberian

​Onroerend goed te koop in Pilar de la Horadada

Gevonden 1 Woningen

Appartement - Nieuwbouw - Pilar de la Horadada - Lo Romero Golf Resort

Pilar de la Horadada · Lo Romero Golf Resort
Alicante (South)

Appartement · Nieuwbouw

Ref: 2790

2 Bedden Appartementen op de begane grond met tuin vanaf €156.400 2 Slaapkamer Appartementen op de eerste verdieping met Solarium vanaf €186.400 3 Beddenappartementen op de begane grond met tuin vanaf €186.400 3 Bedden Appartementen op de eerste verdieping met Solarium vanaf €209.400 Deze gloednieuwe woonwijk is de perfecte plek om te...

M2Bebouwd: 83m2 M2 Land: 164m2 Slaapkamers Slaapkamers: 2 Badkamer Badkamer: 2 Zwembad
156,400€

Onroerend goed te koop in Pilar de la Horadada

Heb je een verandering in je leven nodig? Ze zeggen dat een verandering van lucht van tijd tot tijd goed is om je geest op te frissen. Wonen in een onroerend goed te koop in Pilar de la Horadada kan de verandering zijn die je nodig hebt in je leven vanwege de vele voordelen die het biedt.

Pilar de la Horadada is een gemeente die behoort tot de provincie Alicante en dus tot de Costa Blanca ten zuiden van Spanje. Op zijn beurt ligt Pilar de la Horadada bijna op de grens met de regio Vega Baja (regio Murcia). In de omgeving vindt u de beroemde enclave van de Manga del Mar Menor en de stranden van Lo Pagan en Torre de la Horadada. In het noorden is Orihuela Costa (Dehesa de Campoamor, Mil Palmeras, Villamartin, etc.), Torrevieja en Guardamar del Segura.

In onze catalogus bieden wij wederverkoop en nieuwbouwwoningen in de beste delen van de Costa Blanca. Als u een kans identificeert, mis deze dan niet, want de volgende dag vindt u deze misschien niet voor dezelfde prijs of zelfs beschikbaar in de markt.


Ontdek het beste onroerend goed te koop in Pilar de la Horadada om te leven

Zelden presenteert het geluk van het hebben van een onroerend goed te koop in Pilar de la Horadada tegen de beste prijs. Onze eigenschappen hebben een perfecte afwerking en het hoogst mogelijke comfort:

  • Volledig ingerichte keukens
  • Apparaten inbegrepen
  • Terras met panoramisch uitzicht
  • Op maat gemaakte kledingkasten
  • TV
  • Werf
  • Zwembad
  • Lift
  • Lichte eetkamer
  • Airco

Bovendien kunt u kiezen tussen wonen in het hart van de gemeente Pilar de la Horadada, waar u naar de stranden van Torre de la Horadada kunt wandelen of in een verhoogde positie kunt wonen bij Lo Romero Golf Resort, op slechts vijf minuten van het centrum van Pilar van de Horadada. Deze locatie is bevoorrecht voor golfliefhebbers die ongetwijfeld zullen profiteren van zonnige dagen om alle holes te verkennen.


Heeft u interesse in meerdere huizen te koop in Pilar de la Horadada?

Als u al hebt besloten om de stap te zetten om de kwaliteit van uw leven te verbeteren en vervolgens een onroerend goed te koop in Pilar de la Horadada te kopen, gaan we bij u zitten om het hele proces stap voor stap uit te leggen, om maximale transparantie te garanderen. In deze thuisaankoop- en verkoopprocessen zijn we ervan overtuigd dat vertrouwen en transparantie het belangrijkste zijn.

Van Intasun Homes zijn we trots op de nauwe en professionele relatie die we hebben met onze klanten. Afgezien daarvan zijn we ook actief aan de Costa Cálida (Murcia) om de beste huizen in de beste gebieden te dekken.

Iedereen die gaat beleggen, wil dat zijn vermogen in de beste handen is. Het behoud van een veilig erfgoed is van het grootste belang. Daarom moedigen we je aan om lid te worden van ons team dat je niet zal teleurstellen. U kunt ons vinden op Avda Dr Artero Guirao, 164, 30740 San Pedro del Pinatar (Murcia) voor een nadere behandeling of stuur ons een e-mail naar info@intasunhomes.com.

Kijk een naar ons portfolio, dat bestaat uit een varierend aanbod van nieuwbouw woningen in de Costa Blanca Zuid, in plaatsen zoals Rojales – Ciudad Quesada, Orihuela Costa, Urbanisatie La Marina , Guardamar del Segura en andere omliggende plaatsen.

We nodigen U uit om ons woning anbod te bekijken. Als U vragen heeft over een bepaalde woning of U wilt meer weten, neem dan contact op met ons. Wij staan U graag te woord.

Lancaster Legal Services

Lancaster Legal Services Read About Lancaster Legal Services

Lancaster Legal Services Get a call back from Lancaster Legal Services

Our preferred legal partner.

Lancaster Legal Services

AIPP member

horario
Maandag tot Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Buiten Kantooruren
op afspraak
location
Rojales Office:
Tel: +34 966 290 781
Avenida Justo Quesada, 33
03170 Rojales
Alicante
Spain
location
San Pedro del Pinatar Office:
Tel: +34 968 921 854
Avda Dr Artero Guirao, 164,
30740 San Pedro Del Pinatar
Murcia
Spain
phone
english UK local rate:
+44 121 368 0194
+34 966 290 781
+34 610 226 444
Nederlands NL local rate:
+31 852 086 097
info@intasunhomes.com
© 2020 intasunhomes ● Ontwerp: MediaelxLegale notaPrivacyWeb Map TOP

Abonneer op onze nieuwsbrief

Bel me terug!