AIPP
iberian

Woningen te koop in Pilar de la Horadada

Gevonden 1 Woningen

Appartement - Nieuwbouw - Pilar de la Horadada - Lo Romero Golf Resort

Pilar de la Horadada · Lo Romero Golf Resort
Alicante (South)

Appartement · Nieuwbouw

Ref: 2790

2 Bedden Appartementen op de begane grond met tuin vanaf €156.400 2 Slaapkamer Appartementen op de eerste verdieping met Solarium vanaf €186.400 3 Beddenappartementen op de begane grond met tuin vanaf €186.400 3 Bedden Appartementen op de eerste verdieping met Solarium vanaf €209.400 Deze gloednieuwe woonwijk is de perfecte plek om te...

M2Bebouwd: 83m2 M2 Land: 164m2 Slaapkamers Slaapkamers: 2 Badkamer Badkamer: 2 Zwembad
156,400€

Woningen te koop in Pilar de la Horadada

Kun je je deze herfst ontspannen voorstellen terwijl je zonnebaadt bij het zwembad van je nieuwe huis? Als u onze panden te koop in Pilar de la Horadada bezoekt, wilt u misschien aan de Costa Blanca komen wonen.

Pilar de la Horadada is de perfecte plek voor een gezond en ontspannen leven.

In de omgeving heeft het prachtige natuurlijke plekken ideaal voor fietstochten of vermakelijke wandelpaden van verschillende moeilijkheidsgraden.

Het is ook een perfecte plek om een paard te huren en een leuke rit te maken.

Als u van sport houdt, is Pilar de la Horadada een stad die zeer toegewijd is aan de sportieve activiteit van haar inwoners.

Voortdurend en vooral tijdens de warmste maanden, worden strand- of paddle-handbaltoernooien, nachtcros, zwemmen overtochten, etc. georganiseerd.

Gelegen aan de Costa Blanca Zuid, heeft deze prachtige stad alle nodige diensten om aan de eisen van haar inwoners te voldoen.

U vindt een uitgebreid assortiment aan supermarkten, apotheken, commerciële gebieden met allerlei soorten bedrijven, uitgaansgelegenheden en restaurants, enz.

De uitgestrekte en talloze stranden, waar de Horadada-toren is gebouwd, de meest populaire van de omliggende wachttorens, worden beschouwd als een van de beste in Spanje vanwege de kwaliteit van het water en het zand.


INTASUN biedt u de beste eigendommen te koop in Pilar de la Horadada

Neem contact op met INTASUN en u zult zien dat de eigendommen te koop in Pilar de la Horadada die wij u bieden een uitstekende locatie, een ongeëvenaarde kwaliteit van materialen, ideale distributies en een zeer concurrerende prijs hebben.

In Pilar de la Horadada bieden wij u nieuwe of wederverkoop eigenschappen. U kunt kiezen tussen fantastische villa's met een moderne en avant-gardistische stijl, volledig geïntegreerd in hun omgeving en met hoogwaardige afwerkingen.

Op het privéperceel heeft u een spectaculair zwembad waarmee u plezier kunt hebben en kunt ontspannen met uw familie en vrienden.

Kun je je voorstellen dat je een boek leest in een comfortabele hangmat in de schaduw van een mediterrane den?

Het goede weer van de Costa Blanca is perfect om te genieten van unieke avonden in de tuin met een uitstekende barbecue.

Maar als je liever op een plek woont die socialisatie met je nieuwe buren mogelijk maakt, raden we een bungalow of een duplex met gemeenschapsontwikkeling aan.

U kunt gemeenschapsdiensten hebben zoals paddle tennis, zwembad, speeltuin, ... Het solarium is de ideale plek om te ontspannen terwijl u praat met uw nieuwe vrienden.


Wilt u meer informatie over onze panden te koop in Pilar de la Horadada?

Als u meer informatie wilt over onze eigendommen te koop in Pilar de la Horadada, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

INTASUN biedt u een lange ervaring in de onroerendgoedsector, die u van dienst is, zodat de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje comfortabel en snel verloopt.

Onze deskundige medewerkers zullen blij zijn om de vragen op te lossen die u nodig hebt over de eigenschappen te koop in Pilar de la Horadada die voor u interessant zijn geweest.

Om contact met ons op te nemen, vult u het formulier in dat op het web verschijnt of stuurt u ons een e-mail naar info@intasunhomes.com

Wij wachten op u in onze kantoren in:

ROOD:

Avda. Justo Quesada, 33 - 03170 Rojales (Alicante - Spanje).

Telefoon: +34 966 290 781

SAN PEDRO DEL PINATAR:

Avda. Dr. Artero Guirao, 164 - 30740 San Pedro del Pinatar (Murcia - Spanje).

Telefoon: +34 968 921 854.

Kijk een naar ons portfolio, dat bestaat uit een varierend aanbod van nieuwbouw woningen in de Costa Blanca Zuid, in plaatsen zoals Rojales – Ciudad Quesada, Orihuela Costa, Urbanisatie La Marina , Guardamar del Segura en andere omliggende plaatsen.

We nodigen U uit om ons woning anbod te bekijken. Als U vragen heeft over een bepaalde woning of U wilt meer weten, neem dan contact op met ons. Wij staan U graag te woord.

Lancaster Legal Services

Lancaster Legal Services Read About Lancaster Legal Services

Lancaster Legal Services Get a call back from Lancaster Legal Services

Our preferred legal partner.

Lancaster Legal Services

AIPP member

Op zoek naar Costa del Sol?


Trotse partners van LCPSpain

horario
Maandag tot Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Buiten Kantooruren
op afspraak
location
Rojales Office:
Tel: +34 966 290 781
Avenida Justo Quesada, 33
03170 Rojales
Alicante
Spain
location
San Pedro del Pinatar Office:
Tel: +34 968 921 854
Avda Dr Artero Guirao, 164,
30740 San Pedro Del Pinatar
Murcia
Spain
phone
english UK local rate:
+44 121 368 0194
+34 966 290 781
+34 610 226 444
Nederlands NL local rate:
+31 852 086 097
info@intasunhomes.com
© 2020 intasunhomes ● Ontwerp: MediaelxLegale notaPrivacyWeb Map TOP

Abonneer op onze nieuwsbrief

Bel me terug!